Samsung ar putea oferi husă de protecţie cu ecran E-Ink pentru Galaxy S6 şi alte accesorii

28.01.2015
Samsung ar putea oferi husă de protecţie cu ecran E-Ink pentru Galaxy S6 şi alte accesorii

Cumpărătorii interesaţi de achiziţionarea unei huse de protecţie pentru telefonul Galaxy S6 ar putea fi întâmpinaţi cu o ofertă mult mai interesantă de accesorii, care dau o utilitate în plus telefonului mobil.

Samsung Galaxy S6 Edge - design concept

Interpretarea Samsung pentru Project Ara ar putea oferi soluţii de upgrade pentru telefoanele Galaxy S6, utilizatorii adăugând funcţii noi sau îmbunătăţind dotările existente. Spre deosebire de Google, Samsung nu se va aventura în proiectarea unui telefon complet modular, acest concept fiind restrâns la capacul ce acoperă spatele carcasei. În funcţie de nevoi, capacul standard prevăzut cu modul pentru încărcare wireless va putea fi înlocuit cu unul conţinând lentile suplimentare pentru îmbunătăţirea camerei foto de 20MP, descrisă în unele zvonuri ca având funcţie de stabilizare optică. Alternativ, utilizatorii vor putea alege şi cu capac cu husă de protecţie a cărei copertă integrează un ecran E-Ink pentru lectura cărţilor în format electronic, Galaxy S6 preluând astfel funcţionalitatea telefonului cu două ecrane YotaPhone 2.

Husă de protecţie cu ecran E-Ink pentru Galaxy S6 - design concept

Alte capace de schimb ar putea conţine senzori pentru folosirea cu aplicaţia S-Heath (utili spre exemplu la măsurarea nivelului de glucoză din sânge), respectiv hardware dedicat care permite convertirea telefonului Galaxy S6 în computer pentru bicicletă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult