Samsung S8000, primul telefon Samsung cu Android

Samsung S8000, primul telefon Samsung cu Android

Cum era de aşteptat, primele telefoane cu sistem de operare Google Android vor asalta piaţa în cursul acestui an. Printre producătorii care se vor grăbi să înfulece o cât mai mare cotă de piaţă se numără şi Samsung. Producătorul sud coreean se apropie de lansarea lui Samsung S8000, cel care se pare că va fi primul lor dispozitiv cu Android.

Samsung S8000 va dispune de un ecran AMOLED, aşa-zis full touch, de 3.1 inch, cu rezoluţie WVGA. Telefonul va puncta la capitolul multimedia printr-o cameră foto de 5 MP şi modulul FM cu RDS. Chiar dacă are slot microSD, asta nu-l împiedică să ofere un spaţiu intern de stocare de 2 GB. Lista dotărilor tehnice continuă în forţă cu suportul GPS cu A-GPS, Wi-Fi, 3G şi bluetooth. Pe scurt, cam tot ce-şi pot dori majoritatea utilizatorilor.

Samsung S8000

S8000 se mai laudă că va oferi suport nativ pentru formatele video DivX şi XviD. În plus, nu arată deloc rău şi se pare că va măsura doar 12 mm grosime. Cu alte cuvinte un smartphone arătos.

Toate presupunerile din afirmaţiile de mai sus vin din faptul că aceste informaţii nu sunt confirmate oficial, dar au şanse mari să se adeverească. Magazinul online rusesc, vinovat de această scurgere de informaţii, a dat deja drumul la precomenzi. 470 de euro este preţul pus pe capul lui Samsung S8000.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News