Samsung ar putea lansa în curând primul smartphone 5G adresat cumpărătorilor cu buget mediu

21.06.2019
Samsung ar putea lansa în curând primul smartphone 5G adresat cumpărătorilor cu buget mediu

Galaxy A80 ar putea fi primul smartphone 5G care nu este un vârf de gamă, dispozitivul oferind design premium şi tehnologii de ultimă generaţie la un preţ accesibil.

Samsung a ales pentru noul produs un design Infinity Display fără ramă în jurul ecranului şi o cameră foto retractabilă care se roteşte pe direcţia faţă-spate, ţinând loc şi de cameră frontală.

Confundat în unele zvonuri cu modelul Galaxy A90, se pare că A80 este un dispozitiv cu preţ inferior, estimat la 650 de euro în Piaţa Europeană. Ambele vor dispune de conectivitate 5G, însă Galaxy A90 (model SM-A908N) ar putea ajunge doar în magazinele sud coreene.

Lista cu specificaţii este incompletă, dar ştim despre Galaxy A80 că va avea o cameră foto de 48MP+8MP şi senzor ToF (time-of-flight) pentru aplicarea efectelor de profunzime.

În schimb, Galaxy A90 ar putea fi diferenţiat prin includerea unui procesor mai rapid şi alte dotări care să justifice preţul mai mare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult