Samsung dezvăluie Galaxy A50s şi A30s, versiuni îmbunătăţite ale seriilor A50 şi A30 lansate la începutul acestui an

22.08.2019
Samsung dezvăluie Galaxy A50s şi A30s, versiuni îmbunătăţite ale seriilor A50 şi A30 lansate la începutul acestui an

Noile modele Galaxy A50s şi A30s includ camere foto mai performante şi un design de carcasă îmbunătăţit.

Pregătite ca un upgrade parţial adus seriilor A50 şi A30 dezvăluite în luna februarie, noile modele Galaxy A încearcă să convingă cu finisaje ce apelează la efecte holografice, disponibile în mai multe versiuni de culoare: Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green and Prism Crush Violet2.

Galaxy A50s se prezintă cu un nou sistem triple camera, având ca element central un modul principal de 48MP cu deschidere f/2.0, modul ultrawide de 8MP şi senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor artistice în pozele tip portret. La partea din faţă, camera foto trece la rezoluţie 32MP şi primeşte lentile cu deschidere f/2.0, optimizate pentru condiţii de luminozitate redusă.

Cei care au achiziţionat deja modelul A50 nu au alte motive de upgrade, noul A50S oferind acelaţi ecran Super AMOLED Infinity-U de 6.4 inch cu senzor de amprente integrat, chipsetul Exynos 9610 (comparabil cu Snapdragon 660) ajutat cu 4GB sau 6GB memorie RAM, respectiv un acumulator de 4000 mAh cu funcţie de încărcare rapidă.

Disponibil în aceleaşi variante de culoare, Galaxy A30s pune la dispoziţie o cameră foto de 25MP cu deschidere f/1.7, modul ultrawide de 8MP şi senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor artistice în pozele tip portret. Camera frontală cu rezoluţie 16MP şi lentile cu deschidere f/2.0 rămâne neschimbată. Ecranul Infinity-V Super AMOLED de 6.4” primeşte însă senzor de amprente integrat, înlocuind senzorul clasic plasat pe spatele telefonului.

Configuraţia este motorizată de chipsetul Exynos 7904 cu procesor octa-core, ajutat cu 3GB sau 4GB memorie RAM, respectiv un acumulator de 4000 mAh cu funcţie de încărcare rapidă.

Din păcate, preţurile la vânzare şi data la care noile modele Galaxy A vor avea debutul în magazine rămân neprecizate.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult