Samsung Galaxy A9 (2018) – Unboxing şi impresii. Primul telefon cu 4 camere pe spate

28.11.2018
Samsung Galaxy A9 (2018) - Unboxing şi impresii. Primul telefon cu 4 camere pe spate

Primul telefon cu patru camere foto pe partea din spate, Galaxy A9 (2018) de la Samsung a ajuns în redacţia go4it.ro. Acesta pare să fie un mid-range extrem de apropiat de un model flagship, atât prin construcţia sa de calitate, cât şi prin capabilităţile sale hardware şi software.

La nivel hardware, avem de a face cu un Snapdragon 660 de la Qualcomm, un model mid-range superior, un ecran de 6,2″ cu rezoluţie Full HD+, 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare standard, mai mult decât variantele de bază ale modelelor Galaxy S9 şi S9+.

Camera foto este însă atracţia principală, cu un obiectiv „wide” standard, unul ultra-wide şi unul cu zoom, cu al patrulea obiectiv dedicat unui senzor care să calculeze mai bine distanţa faţă de subiect pentru fotografiile în mod „portret”. Aceasta este probabil cea mai bine echipată cameră de până acum la capitolul „versatilitate”, însă va trebui să vedem cât de bine se comportă în realitate.

Vom reveni în curând cu un review detaliat pentru Galaxy A9 (2018) de la Samsung, imediat ce apucăm să îl întoarcem pe toate părţile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult