Samsung Galaxy A90 va avea si versiune 5G

10.07.2019
Samsung Galaxy A90 va avea si versiune 5G

Samsung a promis anul trecut că va dezvolta mai mult gama de telefoane mid-range, o parte din această promisiune fiind deja concretizată prin lansarea mai multor dispozitive care integrează tehnologii ce nu se găsesc pe seriile high-end.

Cel puţin pentru Galaxy A90, Samsung pare hotărât să nu omită niciuna dintre dotările întâlnite la gama de top, pregătind şi o versiune 5G a telefonului motorizată de puternicul chipset Snapdragon 855.

Apărută deja în arhiva cu rezultate a benchmark-ului Geekbench purtând numele de model SM-A908N, versiunea Galaxy A90 cu 5G nu face deloc rabat la partea de performanţă, obţinând un scor comparabil telefoanelor din seria Galaxy S10.

Potrivit datelor colectate la rularea aplicaţiei, modelul Galaxy A90 5G vine echipat cu 6GB memorie RAM, respectiv un ecran Infinity-U Super AMOLED de 6.7 inch, având rezoluţie FHD+.

Cu nume de model SM-A905, varianta 4G a telefonului ar urma să aibă un ecran cu diagonală similară, dar rezoluţie mai mare, fapt ce indică un posibil compromis pentru obţinerea unui preţ al variantei 5G în limite cât de cât accesibile cumpărătorilor cu buget limitat.

De această dată din zvonuri, aflăm că Galaxy A90 vine cu sistem triple camera de rezoluţie 48MP + 12MP + 5MP, fixate pe spatele carcasei şi nu cu mecanism retratabil/rotativ. Din nou, pare să fie vorba de un compromis făcut pentru ţinerea costurilor sub control, în condiţiile folosirii unor componente 5G rezervate până de curând doar modelelor smartphone cu preţ exclusivist.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult