Samsung Galaxy Core – smartphone dual-SIM pentru bugete medii

Samsung Galaxy Core - smartphone dual-SIM pentru bugete medii

Samsung a anunţat modelul Galaxy Core, un smartphone cu ecran de 4.3 inch pentru utilizatori cu bugete medii, ce oferă suport dual-SIM ca dotare opţională.

Fiind un model pentru piaţa mainstream, Samsung Galaxy Core se limitează la un chipset cu procesor dual-core la 1.2 GHz şi 1 GB memorie RAM, iar în locul ecranului de 5 inch cu tehnologie Retina Display prezent pe modelul Galaxy S4 avem un ecran TFT LCD de 4.3 inch, cu rezoluţie limitată la un respectabil 480 x 800 pixeli. Avem totuşi parte de o carcasă finisată cu un capac texturat, în stil Galaxy S4.

Samsung Galaxy Core

Pentru preţul zvonit a fi situat în jurul pragului de 320 euro ne alegem cu o cameră foto de 5 MP însoţită de blitz LED, cameră frontală cu rezoluţie VGA şi 8 GB memorie internă, expandabilă prin ataşarea unui card microSD. Din lista dotărilor nu putea lipsi receptorul A-GPS, modulul Bluetooth 3.0 şi cel pentru reţele Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Sub capacul cu forme rotunjite se ascunde un acumulator Li-Ion de 1800 mAh, ce nu ar trebui să pună prea mari probleme la capitolul autonomie.

Samsung Galaxy Core este livrat cu versiunea Android 4.1 Jelly Bean şi va ajunge pe rafturile magazinelor în variante single-SIM şi dual-SIM, începând cu luna iulie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult