Samsung Galaxy M31 primeşte listă cu specificaţii şi dată de lansare oficială

Autor: Aurelian Mihai 11.02.2020
Samsung Galaxy M31 primeşte listă cu specificaţii şi dată de lansare oficială

Samsung a lansat Galaxy M30 în urmă cu exact un an, urmat de refresh-ul M30s în luna septembrie. Păstrând neschimbat calendarul de lansări, Samsung va dezvălui succesorul Galaxy M31 pe 25 februarie.

Cu design asemănător modelului de anul trecut, Galaxy M31 schimbă însă configuraţia triple-camera de 13MP cu un quad-camera mult mai performant, dispunând de moduri ultrawide şi macro, senzor DoF şi  un modul principal de 64MP.

Senzorul de amprente a fost păstrat la partea din spate, iar la interiorul carcasei se află un acumulator de 6000mAh care ar trebui să îmbunătăţească simţitor autonomia oferită.

Configuraţia lui Galaxy M31 ar putea fi bazată pe chipsetul Snapdragon 665 sau alternativa Exynos 9611. Piesa de rezistenţă va fi însă ecranul sAMOLED cu design full-screen şi decupaj în dreptul camerei frontale.

Aşteptat să fie disponibil mai întâi pentru piaţa din India, Galaxy M31 probabil că va fi lansat şi pentru piaţa europeană, însă termenul de livrare şi preţurile la vânzare nu sunt cunoscute.

 

Tags: