Samsung Galaxy Note 4 – preţ şi detalii noi despre hardware

Samsung Galaxy Note 4 - preţ şi detalii noi despre hardware

Samsung Galaxy Note 4 nu mai este o enigmă pentru nimeni. După ce am primit detalii despre specificaţiile sale hardware în săptămânile ce au trecut şi am văzut noul telefon în toată splendoarea sa în imagini neoficiale, a venit vremea să mai aflăm câte ceva şi despre preţul la care acesta va intra pe piaţă.

Magazinul indonezian Erafone a listat telefonul în magazinul său online cu tot cu un presupus preţ. Acesta costă 9.499.000 rupii indoneziene, un preţ echivalent cu aproximativ 600 de euro. Această valoare nu este surprinzătoare, având în vedere preţul de la care au plecat şi alte modele Galaxy Note în trecut pe piaţa europeană.

Samsung Galaxy Note 3

Tot Erafone oferă şi câteva detalii pe care probabil mulţi le-au intuit deja, cu referire la hardware-ul telefonului. Site-ul a listat două tipuri de chipset pentru Note 4: unul Qualcomm şi unul Samsung. Procesorul de la Qualcomm este un Snapdragon 805, care include un procesor quad-core Krait 450 la 2,5 GHz şi va fi integrat în modelul SM-N910S, iar procesorul Samsung este un Exynoss octa la 1,3 GHz, cu patru nuclee Cortex-A53 şi patru nuclee Cortex-A57 şi se regăseşte în modelul SM-N910C.

Ambele variante ale telefonului par să includă 4 GB de memorie RAM, sugerând din nou că procesorul Exynoss va folosi instrucţiuni pe 64 de biţi. De asemenea, camera de pe spatele telefonului va include un senzor de 16 megapixeli şi va dispune de stabilizare optică, asemeni modelelor Galaxy S5 şi Galaxy Alpha.

Deşi avem detalii aproape complete despre noul phablet Samsung Galaxy Note 4, compania coreană nu va vorbi în mod oficial despre acesta până la data de 3 septembrie, când are loc evenimentul oficial de anunţ de la Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult