Samsung Galaxy Note10 Lite: primele fotografii cu telefonul dezvăluie design-ul final

02.01.2020
Samsung Galaxy Note10 Lite: primele fotografii cu telefonul dezvăluie design-ul final

Zvonurile despre Galaxy Note10 Lite au tot circulat în ultimele câteva săptămâni pe internet, însă acum avem şansa pentru prima dată să vedem cum arată telefonul în realitate. Un set de fotografii care prezintă telefonul din mai multe unghiuri a ajuns pe internet, înainte de dezvăluirea oficială care este programată aparent pentru CES 2020, care începe săptămâna viitoare. Iată toate detaliile noi despre Galaxy Note10 Lite de la Samsung.

Imaginile prezintă un design pe care l-am mai văzut anterior, însă nu în fotografii reale, ci în proiecte 3D realizate pe baza specificaţiilor oferite către producătorii de accesorii. Astfel, se confirmă faptul că Galaxy Note10 Lite există, iar numele său va fi exact acesta. Note10 Lite va fi un smartphone cu ecran plat, spre diferenţă de flagship-urile Samsung din ultimii câţiva ani, va avea un ecran mare perforat în partea centrală şi va beneficia de un S-Pen, simbolul seriei de dispozitive Note.

În timp ce din partea din faţă, telefonul seamănă foarte mult cu Galaxy Note10 şi Note10+, capacul de pe spate este complet diferit. Samsung pare să aplice un nou design pe toată gama sa de smartphone-uri, cu o cameră încadrată într-un dreptunghi rotunjit la colţuri. Aici pot fi observate trei camere foto, probabil similare cu cele de pe Note10, dar cu senzori mai puţini performanţi: wide, ultra-wide şi zoom.

La nivel de specificaţii interne, acest model este aşteptat cu un hardware ceva mai „vechi”. Se zvoneşte că telefonul va beneficia de un chipset Exynos 9810, acelaşi pe care l-am întâlnit în 2018 pe Galaxy Note9 şi 6 GB memorie RAM. Astfel, acesta va fi un model „Lite” în adevăratul sens al cuvântului, însă va fi în continuare mai performant decât un dispozitiv mid-range tradiţional. De altfel, acesta va fi unul dintre puţinele dispozitive de pe piaţă echipate cu un stylus.

Lansarea lui Galaxy Note10 Lite din ianuarie vine la doar o lună distanţă de presupusa lansare a modelelor Galaxy S20 (sau S11?) care este aşteptată la mijlocul lunii februarie.

Galerie foto

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult