Samsung Galaxy Note10 şi Note10+ – Primele impresii [VIDEO]

08.08.2019
Samsung Galaxy Note10 şi Note10+ - Primele impresii [VIDEO]

Samsung a prezentat oficial noile modele de smartphone-uri Galaxy Note10 şi Galaxy Note10+. Acestea sunt echipate cu cele mai puternice componente pe care compania le oferă, de la procesoare Snapdragon şi Exynos de ultimă generaţie, cu arhitectură pe 7nm, la ecrane Infinity-O şi camere triple pe partea din spate.

Stylus-ul S-Pen se întoarce pe Galaxy Note10, acum primind şi posibilitatea de control de la distanţă prin gesturi de mişcare, funcţie care va fi folosită în viitor în mai multe aplicaţii.

De asemenea, adăugarea unei camere Time of Flight 3D pe modelul Galaxy Note10+ va permite realizarea unor efecte în timp real pe clipuri video, cât şi integrarea unor funcţii AR mai convingătoare în aplicaţia de cameră.

Clipul de faţă prezintă primele noastre impresii despre cele două modele şi după timpul scurt pe care l-am petrecut cu ele, abia aşteptăm să le testăm pe îndelete.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult