Samsung Galaxy S10: primele impresii despre S10e, S10 şi S10+ [VIDEO]

20.02.2019
Samsung Galaxy S10: primele impresii despre S10e, S10 şi S10+ [VIDEO]

Acum că avem detaliile complete pe „hârtie” despre Galaxy S10, a venit momentul să vedem şi cum se prezintă din punct de vedere vizual noile smartphone-uri Samsung care ajung în magazine la începutul lunii martie. Am avut ocazia să ne jucăm cu cele trei noi modele high-end ale companiei, iar acestea au reuşit să ne impresioneze, în ciuda faptului că ştiam aproape totul despre ele cu mult înainte de lansare.

Galaxy S10+ este modelul de top, echipat cu un ecran mare, sistem de camera dual pe partea din faţă şi livrat şi în versiuni cu spate din material ceramic, care este rezistent la zgârieturi. Acestea din urmă beneficiază şi de configuraţii hardware de top, oferind 8 GB RAM şi 512 GB stocare internă, respective 12 GB RAM şi 1 TB stocare internă. Desigur, telefonul este disponibil şi în varianta cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare, cu spate din sticlă şi opţiuni multiple de culori. Galaxy S10+ în varianta de top este de departe cel mai impresionant model din noua gamă de smartphone-uri Samsung, materialul ceramic folosit în construcţie punându-l pe o treaptă superioară pe piaţa de produse premium.

Modelul Galaxy S10 standard pare să fie modelul potrivit celor mai mulţi utilizatori, cu ecran nici prea mic, nici prea mare, acelaşi hardware de top precum S10+, însă limitat la maximum 8 GB RAM şi 512 GB stocare. Această variantă se va potrivi în special celor care preferă să folosească telefonul cu o singură mână, interfaţa One UI ajutând mult din acest punct de vedere.

În cele din urmă avem Galaxy S10e, un smartphone mai ieftin din gama S10, care integrează acelaşi hardware de top la bază. Diferenţele apar în cazul ecranului AMOLED plat, care beneficiază de rezoluţie Full HD+, camerei foto duale de pe partea din spate şi dimensiunilor reduse. Acesta măsoară doar 5,8” în diagonală şi cântăreşte doar 150 de grame. Nu în ultimul rând, acesta primeşte o opţiune de culoare galbenă, care nu este disponibilă pe celelalte variante.

Pre-comenzile pentru Galaxy S10, S10+ şi S10e au început deja, iar noi abia aşteptăm să punem mâna pe cele trei dispozitive pentru o perioadă mai lungă de timp, pentru a realiza un review cuprinzător, unde vom putea analiza atât performanţa noului procesor, cât şi autonomia dispozitivelor, alături de noile sisteme dual şi triple camera.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult