Samsung începe să pregătească lansarea telefonului pliabil. Acesta ar putea fi numit „Galaxy F”

06.11.2018
Samsung începe să pregătească lansarea telefonului pliabil. Acesta ar putea fi numit „Galaxy F”

Samsung se pregăteşte de momentul în care va prezenta primele informaţii despre telefonul său pliabil. În timp ce unul dintre conturile companiei de Twitter şi Facebook a primit de curând o nouă fotografie de profil, cu logoul Samsung „pliat” asemeni unui telefon cu clapetă, compania a început să înregistreze şi noi mărci comerciale pe care să le folosească pentru denumirea anumitor tehnologii şi produse. Toate indiciile duc spre denumirea Galaxy F, unde F vine de la cuvântul „Flex”.

Samsung a înregistrat în Statele Unite ale Americii, Coreea de Sud şi India, mai multe mărci legate de termenul „Infinity”. Numele Infinity Display descrie noile ecrane cu margini subţiri care se regăsesc pe smartphone-urile din seriile Galaxy S, Galaxy Note şi Galaxy A, pe format 18:9, însă compania pare că pregăteşte mai multe modele de display-uri noi.

Avem noi nume precum Infinity-O, Infinity-U, Infinity-V şi Infinity-Flex înregistrate de către Samsung, fiecare putând descrie un nou tip de smartphone, diferit faţă de ceea ce cunoaştem în prezent în gama sa. Momentan nu putem decât să speculăm semnificaţia fiecărei litere, însă ultimul, Infinity Flex, pare să sugereze că va fi un nou model de display integrat în telefonul care s-ar putea numi Galaxy F.

Galerie foto

Mai multe detalii pe căi oficiale vom primi foarte curând, întrucât pe 7 noiembrie începe în San Francisco conferinţa Samsung Developers Conference, unde este aşteptat ca producătorul sud coreean să vorbească în premieră despre primul său telefon cu ecran pliabil, în special despre interfaţa sa şi modul în care vor funcţiona aplicaţiile în cele două moduri de afişare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult