Samsung pregăteşte lansarea smartphone-ului mid-range Galaxy J7 (2017)

27.12.2016
Samsung pregăteşte lansarea smartphone-ului mid-range Galaxy J7 (2017)

Samsung pregăteşte noua linie de smartphone-uri pentru anul 2017, iar gama Galaxy J va fi printre primele care va ajunge pe piaţă. Întrucât modelele J de anul acesta s-au dovedit a fi modele mid-range atrăgătoare, cu design şi capabilităţi decente pentru preţul pe care compania îl cere, noul J7 (2017) pare să meargă în aceeaşi directie, cu hardware şi mai puternic şi un design mult mai atrăgător.

Noul J7 este aşteptat la Mobile World Congress 2017 şi conform informaţiilor scăpate pe internet, acesta va fi construit în jurul unui display AMOLED de 5,5” cu rezoluţie Full HD. Acesta va fi bazat pe un chipset Samsung octa-core din gama Exynos, va beneficia de 3 GB memorie RAM şi camere foto de 13, respectiv 5 megapixeli. Spaţiul de stocare va fi de 16 GB, cu posibilitatea de a adăuga un card microSD, în timp ce acumulatorul de 3.000 mAh va alimenta telefonul pentru cel puţin o zi de utilizare normală.

Spatele telefonului pare să fie realizat din plastic, însă în jurul camerei şi blitz-ului pare să fie integrată o placă metalică, al cărei rol pare să fie strict decorativ. Difuzorul mono pare să fie amplasat pe această placă metalică pe una dintre laterale, în timp ce port-ul micro-USB şi jack-ul de căşti se regăsesc în partea de jos a dispozitivului. Nu în ultimul rând, telefonul beneficiază de un buton Home fizic, care ar putea ascunde şi un senzor de amprentă.

Conform informaţiilor disponibile în mod neoficial, preţul lui Galaxy J7 (2017) va fi doar puţin peste 200 de dolari la raft, fără contract cu un operator telecom.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult