Samsung se pregăteşte să lanseze smartphone-ul Galaxy On7 (2016)

07.06.2016
Samsung se pregăteşte să lanseze smartphone-ul Galaxy On7 (2016)
Samsung a lansat o serie de actualizări pentru smartphone-urile din portofoliu în acest an, iar compania nu se opreşte aici. Sud-coreenii lucrează la noua versiune a Galaxy On7, un model lansat anul trecut. 
 
Terminalul, cu nume de cod SM-G610F, apare în baza de date a site-ului indian Zauba, care urmăreşte importurile de dispozitive electronice. 
 
Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 Active anunţat oficial. Vine cu hardware similar, baterie mai mare şi rezistenţă la şocuri
 
Datele Zauba includ şi câteva informaţii despre caracteristicile tehnice ale smartphone-ului. Galaxy On7 (2016) dispune de suport dual-SIM, cameră principală de 13 MP (plus frontală de 8 MP) şi ecran Full HD (1.080p). Modelul anterior avea ecran HD (720p) cu diagonala de 5,5 inci, cameră principală de 13 MP (plus secundară de 5 MP), 1,5 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 8 GB (plus slot pentru card microSD). 
 
 
Mai multe detalii despre Galaxy On7 (2016) nu se cunosc deocamdată. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult