Samsung se pregăteşte să producă 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S8 într-un prim val

05.01.2017
Samsung se pregăteşte să producă 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S8 într-un prim val

Samsung Electronics ar fi stabilit ca producţia iniţială de smartphone-uri Galaxy S8 să fie de 10 milioane, potrivit publicaţiei Electronic Times din Coreea de Sud, citată de Reuters.

Producătorul sud-coreean Samsung pe bazează pe noul model S8 pentru a regenera vânzările după pierderile suferite în urma incidentului Galaxy Note7, din 2016.

Compania nu a dezvăluit încă motivul care a determinat o serie de telefoane Note7 să ia foc.

Potrivit ziarului citat, Samsung ar urma să înceapă producţia în martie, intenţionând să pună telefoanele în vânzare din aprilie. Modelul Galaxy S7 a fost lansat în martie 2016.

Mai mult, Samsung a lansat trei noi modele de smartphone-uri din gama de mijloc A, rezistente la apă, primele telefoane anunţate oficial după lansarea Galaxy Note7, a cărui producţie a fost oprită în urma incidentelor raportate, potrivit CNN.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult