Samsung va livra Galaxy S10 într-o nouă versiune de culoare

31.05.2019
Samsung va livra Galaxy S10 într-o nouă versiune de culoare

Apărută în catalogul unui magazin din Elveţia cu preţul de 803 euro, noua versiune de culoare va putea fi livrată începând cu luna iunie.

Numită Cardinal Red, cea mai nouă opţiune de culoare este rezervată pentru ediţiile Galaxy S10 şi S10+ cu 128 GB memorie internă. În afară de versiunea Cardinal Red, Samsung mai oferă seria Galaxy S10 în alte şase nuanţe de culoare: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow, Flamingo Pink.

Dincolo de culoarea carcasei, partea de hardware şi dotările oferite rămâne neschimbate. Galaxy S10 este livrat în două configuraţii, cu 8 GB memorie RAM şi 128 GB stocare, sau cu 8 GB RAM şi 512 GB stocare, cu posibilitatea de a adăuga un card de memorie microSD. Lista dotărilor mai cuprinde încărcare wireless în ambele sensuri şi un sistem de camere triplu. În cazul lui Galaxy S10 avem de a face cu o cameră principală de 12 MP cu diafragmă variabilă f/1.5-f/2.4, alături de o cameră cu zoom 2x stabilizată optic, tot de 12 MP cu lentile f/2.4. Noutatea este senzorul ultra-wide de 16 MP cu diafragmă f/2.2 cu deschidere de 123 de grade.

Galaxy S10 este rezistent la apă, include un senzor de amprentă ultrasonic, recunoaştere facială 2D şi integrează un acumulator de 3.400 mAh. Antena Wi-Fi este compatibilă cu noul standard 802.11ax (Wi-Fi 6), care ar trebui să ofere viteze de transfer cu 20% mai rapide decât în trecut.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult