Sandisk oferă carduri microSDHC de 6 şi 8 GB şi M2 de 4 GB

28.06.2007
Sandisk oferă carduri microSDHC de 6 şi 8 GB şi M2 de 4 GB

Sandisk este primul producător ce oferă carduri microSDHC a căror capacitate de stocare ajunge la 6 şi 8 GB şi Memory Stick M2 de 4 GB. Acestea sunt binevenite, în condiţiile în care dispozitivele mobile sunt încărcate cu funcţii din ce în ce mai numeroase şi mai avide de spaţiu.

Destinate telefoanelor mobile de ultimă generaţie, cardurile microSDHC sunt cu adevărat minuscule, măsurând 15 x 11 x 11 mm. Standardul microSDHC (microSD High Capacity) este derivat din cel microSD, şi denumeşte cardurile de memorie de acest tip a căror capacitate este mai mare de 2 GB. Pentru a utiliza noile Sandisk microSDHC aveţi nevoie de un terminal compatibil cu acest format. Capacitatea de stocare sporită se traduce în posibilitatea de înmagazinare a mai multor date, fotografii sau fişiere video şi multimedia. Preţurile acestor produse nu sunt încă disponibile.

Carduri Sandisk

Totodată, Sandisk a lansat şi un card Sony Memory Card M2 cu o capacitate de 4 MB, care se va putea utiliza împreună cu telefoanele produse de Sony-Ericsson. Acesta va fi disponibil în foarte scurt timp la un preţ cuprins între 100-120$.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News