Se pare că Samsung va lansa în China un Galaxy Note7 cu 6 GB memorie RAM şi capacitate de stocare de 128 GB

05.08.2016
Se pare că Samsung va lansa în China un Galaxy Note7 cu 6 GB memorie RAM şi capacitate de stocare de 128 GB
Noul Galaxy Note7 are, în versiunile anunţate, 4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă standard de 64 GB. Se pare că în China va fi oferită o variantă cu 6 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 128 GB. 
 
Motivul este următorul: în China, dispozitivele high-end lansate de producătorii locali recent au memorie RAM de 6 GB, iar Samsung nu vrea ca produsul său să fie perceput ca fiind inferior la capitolul caracteristici tehnice. De exemplu, OnePlus 3, un smartphone popular lansat recent, vine cu 6 GB memorie RAM. 
 
Citeşte şi: Galaxy Note 7: Samsung a lansat noul său phablet vârf de gamă. Tot ce trebuie să ştii despre noul model
 
 
Consumatorii sunt sensibili la astfel de anunţuri, în ciuda faptului că nu există avidenţe clare că o memorie RAM de 6 GB este necesară pe un smartphone în acest moment. 
 
Informaţii despre această versiune de Note7 au apăsut pe Geekbench şi pe site-ul Ministerului Tehnologiei din China. Din date se observă că dispozitivul are codul SM-N9300.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult