Şi chinezii de la Meizu vor lansa un smartphone cu ecran curbat în viitorul apropiat

20.07.2016
Şi chinezii de la Meizu vor lansa un smartphone cu ecran curbat în viitorul apropiat

Treptat, telefoanele cu ecran curbat încep să-şi facă apariţia şi în ofertele producătorilor de mai mică notorietate în pieţele internaţionale, cum sunt Meizu, Huawei şi Xiaomi, prilej pentru aducerea preţurilor la un nivel accesibil unui număr mai mare de cumpărători.

Dezvăluirea făcută chiar prin vocea CEO-ului Bai Yongxiang, cu ocazia conferinţei de presă dedicate lansării noului vârf de gamă Meizu MX6, vine în confirmarea unor zvonuri mai vechi, susţinute inclusiv cu mai multe poze-spion surprinzând un presupus telefon Meizu cu ecran curbat.

Referit cu numele Meizu Pro 7, noul smartphone ar urma să fie propus cu un preţ nu mai mic de 450 dolari, oferind o alternativă la seria de telefoane Edge a producătorului Samsung.

Meizu Pro 7 va rula o versiune personalizată a de Android (Flyme OS 6), a cărui interfaţă este adaptată pentru a pune în valoare ecranul cu margini curbate.

Xiaomi şi Huawei pregătesc modele smartphone cu ecran curbat

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult