Sony Xperia miro – anunţat pe Facebook, pentru Facebook

13.06.2012
Sony Xperia miro - anunţat pe Facebook, pentru Facebook

Încă de la începutul anului ştiam că Sony va lansa un terminal în luna iunie, cu numele de cod Olive. Preţul său urma să fie similar cu cel al lui Xperia sola. Sony Xperia miro este încă puţin învăluit în mister. El nu a apărut pe site-ul oficial şi specificaţiile nu sunt cunoscute în totalitate. Terminalul are un ecran de 3.5”, probabil cu rezoluţie de 480×800 pixeli. Camera foto cu senzor de 5 MP poate filma cu 30 fps, însă rezoluţia nu este menţionată. Este posibil să fie vorba despre filmare 720p, disponibilă chiar şi pe terminale mai accesibile de la acelaşi producător.

Sony Xperia miro - un smartphone compact, cu veleităţi sociale

Sony Xperia miro pare să fie un terminal creat pentru cei care vor să fie tot timpul la curent cu prietenii de pe reţelele de socializare. În clipul de prezentare apar elemente de interfaţă optimizate în acest sens. Sistemul de operare rulat este Android 4.0. Sub ecran se găseşte o bandă colorată, ce-ar putea fi detaşabilă. Ea ar fi în ton cu ceea ce oferă Sony pentru terminalele din gama NXT. Între ea şi ecran se află un LED de stare multicolor, ce semnalează apeluri pierdute, mesaje primite şi alte notificări.

Sony Xperia miro - design minimalist

Terminalul are un design minimalist, fără prea multe butoane. Cele pentru volum se găsesc pe latura din dreapta, iar cel pentru deblocarea ecranului a fost amplasat pe latura superioară. Butoanele de la baza ecrenului sunt capacitive, iar lângă cască se poate observa o cameră frontală. Preţul şi data intrării pe piaţă nu au fost anunţate. Sony Xperia miro nu va întârzia însă prea mult.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News