Sony Ericsson MT27i ‘Pepper’, un nou model Xperia la orizont

09.01.2012
Sony Ericsson MT27i 'Pepper', un nou model Xperia la orizont

Sony Ericsson Xperia MT27i ‘Pepper‘ este numele de cod pentru cel mai nou smartphone Xperia, un model cu ecran de 3.7 inch şi procesor dual-core la 1 GHz.

Sony Ericsson MT27i 'Pepper', un nou model Xperia la orizont

Chiar dacă încă nu putem vorbi de specificaţii oficiale, se pare că noul smartphone dispune de un ecran cu rezoluţie 480 x 857 pixeli şi cameră foto de 5 MP, capabilă de captură video la rezoluţie 720p.

Din imaginile-spion nu tocmai clare mai reiese prezenţa unui microfon auxiliar pentru funcţia de reducere a zgomotului ambiant, cameră frontală pentru apeluri video şi ceea ce pare a fi un LED de notiicare. La fel ca şi alte modele cu sistem Android din gama Xperia, MT27i ‘Pepper’ dispune de trei butoane capacitive poziţionate sub ecran, corespunzătoare funcţiilor Back, Home şi Menu.

Sony Ericsson MT27i 'Pepper', un nou model Xperia la orizont

Din păcate logo-ul Sony Ericsson prezent pe carcasă ar putea semnifica prezenţa unui prototip mai vechi, rămas până acum necunoscut publicului. Alternativ, poate fi vorba despre unul din ultimele telefoane create sub parteneriatul Sony Ericsson, în care Sony a achiziţionat integral portofoliul Ericsson în data de 1 octombrie 2011 pentru suma de 1.05 miliarde dolari. Prin urmare versiunea comercială a lui Xperia MT27i ‘Pepper’ ar putea purta doar logo-ul Sony.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News