Sony Ericsson PSP Phone, o piesă grea care ar putea face istorie

Sony Ericcson pregăteşte o piesă grea în lunile care urmează. Este vorba despre un dispozitiv ce îmbină divertismentul oferit de o consolă de jocuri portabilă cu utilitatea unui sistem de operare avansat (Android 3.0, încă în lucru), alături de alte facilităţi specifice telefoanelor inteligente: HSDPA, Wi-Fi, GPS etc. Acest concept a fost pomenit încă de acum trei ani, dar până astăzi nu au apărut informaţii concrete şi credibile.

Ceea ce vedeţi mai jos este doar o imagine editată în care sunt suprapuse un smartphone şi un controller de PSP. Prototipul dezvoltat de Sony Ericsson nu a fost încă dezvăluit. Conceptual, cam aşa va arăta: design slide, controller în loc de tastatură QWERTY, ecran touchscreen de dimensiuni mari.

Sony Ericsson PSP Phone

Platforma va fi motorizată de un CPU Snapdragon tactat la 1 GHz, iar chipset-ul grafic va avea capabilităţi avansate de procesare 3D, ceea ce înseamnă că va putea rula jocuri cel puţin la fel de bine precum consola portabilă Sony PSP.

Iată şi câteva titluri despre care se zvoneşte că vor fi adaptate pentru consola inteligentă Sony Ericsson: God of War, Call of Duty: Modern Warfare şi Little Big Planet.

Mai multe vom afla în octombrie, când produsul va fi anunţat oficial.