Sony Xperia U: un smartphone interesant care merită urmărit

Sony Xperia U: un smartphone interesant care merită urmărit

După ce am văzut primul smartphone Sony după divorţul de Ericsson (Sony Xperia S), niponii au scăpat pe Internet câteva imagini cu un nou smartphone Android, de data aceasta în ipostaze neoficiale: Sony Xperia U.

Designul este apropiat de Xperia S, cu precizarea că avem de a face cu un dispozitiv de dimensiuni mai mici, dar care păstrează cu aproximaţie geometria şi elementele distinctive, cum ar fi plasticul transparent iluminat cu LED din partea inferioară a telefonului.

Sony Xperia U

Ecranul are 3.5 inch şi 960 x 540 pixeli rezoluţie (qHD). În interior, “toarce” un motor cu două nuclee ce rulează la o frecvenţă de 1 GHz. Memoria RAM numără doar 512 MB, destul de puţin în condiţiile în care smartphone-ul, deşi va fi expus la târg cu Android Gingerbread, urmează să primească update la Android Ice Cream Sandwich.

Camera foto face poze la 5 MP şi filmează cel puţin HD. Nu este exclus să avem parte de filmări la rezoluţie şi mai mare – Full HD 1080p. Rămâne de văzut ce poate acest Sony Xperia U când va fi dezvăluit oficial.

Sony Xperia U

Smartphone-ul Xperia U din imagini este un prototip dezvoltat înainte să se producă ruptura dintre Sony şi Ericsson, din acest motiv poartă brand-ul Sony Ericsson şi nu doar Sony. Fără îndoială însă, produsul final destinat consumatorilor va purta denumirea de Sony Xperia U.

Sony Xperia U

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News