Sony Xperia XZ1, un Xperia XZ cu Snapdragon 835 şi 4GB memorie RAM

28.07.2017
Sony Xperia XZ1, un Xperia XZ cu Snapdragon 835 şi 4GB memorie RAM

Apărut în arhiva cu rezultate Geekbench, Sony Xperia XZ1 pare să ţintească nivelul de performanţă al rivalului Galaxy S8, însă păstrând identitatea predecesorului Xperia XZ.

Sony Xperia XZ

Urmând rezultatelor slabe în materie de vânzări, Sony a anunţat recent planuri pentru reorganizarea ofertei smartphone, vizând renunţarea la produsele care nu au avut succes şi concentrarea eforturilor pe dezvoltarea unei game restrânse de dispozitive acoperind principalele grupe de preţuri. Primele vizate au fost modelele încadrate la ceea ce Sony numea gama „premium standard” (Xperia X şi Xperia X Compact), prea slab dotate pentru a atrage cumpărători interesaţi de telefoane premium şi prea costisitoare pentru a fi pe placul celor cu buget doar pentru un produs mid-range.

Astfel, Sony rămâne cu oferta mid-range şi premium, unde se încadrează şi modelul referit deocamdată cu numele de cod Sony G8341. Considerat a fi un succesor pentru modelul Xperia XZ, acesta foloseşte chipsetul Snapdragon 835 şi dispune de 4GB memorie RAM. Aparent, există şi o versiune cu design compact (Sony G8441), beneficiind de acelaşi chipset Snapdragon 835 şi un ecran de 5” cu rezoluţie HD.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult