Tag Heuer Meridiist – telefon de lux cu precizie elveţiană

Tag Heuer Meridiist – telefon de lux cu precizie elveţiană

După cum anticipam, ceasornicarii de la Tag Heuer au prezentat astăzi oficial Meridiist – primul lor telefon mobil. Realizat împreună cu ModeLabs (o companie franceză care mai are „antecedente” de acest fel – vezi modelul Hummer HT2), luxosul terminal se prezintă drept un companion de nădejde, cu o construcţie fără cusur şi o autonomie foarte bună (7 ore convorbiri şi până la 28 de zile stand-by).

Tag Heuer Meridiist

Am putea spune că Merdiist este o îmbinare între precizia elveţiană şi pasiunea franţuzească. Telefonul este realizat din oţel de cea mai bună calitate (acelaşi folosit şi la fabricarea carcaselor ceasurilor), iar ecranul din cristale şi safire de 60,5 carate rezistă la zgârieturi şi lovituri. Cum era de aşteptat, Meridiist nu excelează la capitolul dotări: cameră foto de 2 MP, ecran de 1.9 inch, player multimedia şi Bluetooth.

Tag Heuer Meridiist

Preţul variază în funcţie de personalizarea pentru care optezi (nu avem detalii, dar presupun că ţine de elementele ce împodobesc carcasa), între 3400 Euro şi 3900 Euro. Deşi este un telefon în toată regula, Merdiist va deveni disponibil în septembrie, în magazinele Tag Heuer, dar şi în cele de ceasuri şi bijuterii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News