Turing Phone mai întârzie. Cei care au comandat deja telefonul primesc un upgrade

07.12.2015
Turing Phone mai întârzie. Cei care au comandat deja telefonul primesc un upgrade

Cei care aşteptau cu sufletul la gură data de 18 decembrie, care trebuia să marcheze lansarea smartphone-ului Turing Phone, au motive de supărare, întrucât compania Turing Robotic Industries a anunţat amânarea acestui eveniment. Se pare că este nevoie de mai mult timp pentru procesul de asamblare al telefoanelor, lucru care împinge livrarea comenzilor în primul trimestru al lui 2016. Cei care nu doresc să îşi anuleze comenzile vor primi şi un mic bonus de spaţiu de stocare.

Conform mesajului adresat tuturor celor care au comandat un Turing Phone, fiecare comandă va primi modelul imediat superior. Astfel, cei care au comandat varianta cu 16 GB spaţiu de stocare intern primesc telefonul cu 64 GB, cei care au comandat modelul cu 64 GB primesc 128 GB, iar cei care au vrut modelul de top, vor intra în posesia ediţiei limitate. Cei care nu sunt atraşi de această ofertă pot opta să ceară banii înapoi, pe care îi vor primi în cel mai scurt timp posibil.

Se pare că designul şi materialele de manufacturare neobişnuite nu sunt motivul pentru întârzierea lui Turing Phone. Deşi avem de a face cu un telefon premium din toate punctele de vedere, cu o ramă din „liquidmorphium”, rezistenţă la apă şi lovituri şi hardware capabil de a satisface nevoile utilizatorilor pretenţioşi, software-ul are nevoie de mai mult timp de dezvoltare. Turing Robotics Industries doreşte ca Turing Phone să fie un rival pentru alte smartphone-uri Android cu sistem de securitate avansat precum BlackPhone sau BlackBerry Priv, iar în acest moment acest sistem nu este pregătit.

CEO-ul companiei, Syl Chao, a declarat că noua dată de livrare va fi anunţată în cursul lunii decembrie. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult