Unităţile Galaxy Note7 care le vor înlocui pe cele cu risc ridicat de incendiu vor avea un element de diferenţiere în status bar

16.09.2016
Unităţile Galaxy Note7 care le vor înlocui pe cele cu risc ridicat de incendiu vor avea un element de diferenţiere în status bar
Până pe 23 septembrie, toţi partenerii Samsung din lume vor primi unităţile noi Galaxy Note7 cu care vor înlocui telefoanele deja vândute până acum şi care prezintă risc ridicat de incendiu. Operaţiunea de schimbare a terminalelor cu probleme începe pe 19 septembrie.
 
Noile smartphone-uri includ doar baterii produse de compania chineză ATL, dar şi câteva elemente de diferenţiere. În primul rând pe cutii vor fi lipite sticker-e cu litera „S”. Însă, oamenii nu cară după ei cutiile telefoanelor. 

Utilizatorii vor trebui să convingă autorităţile de pe aeroporturi că telefonul lor nu prezintă un risc mai mare de incendiu decât cel al următorului călător din rând care aşteaptă să treacă de securitate. Aşa că Samsung a decis să schimbe culoarea indicatorului de baterie din status bar din alb în verde, pentru unităţile Galaxy Note7 noi. 

 
Pentru utilizatorii de pe piaţa locală, Samsung România a publicat un ghid cu informaţii pentru cei care doresc să înlocuiască terminalele Galaxy Note7 achiziţionate. 
 
Samsung a lansat şi aplicaţia online prin care utilizatorii pot verifica dacă modelul Note7 include o baterie cu risc de incendiu. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult