Următorul model de smartphone BlackBerry „se laudă” cu o funcţie introdusă pe telefoanele cu Android acum 7 ani

31.08.2017
Următorul model de smartphone BlackBerry „se laudă” cu o funcţie introdusă pe telefoanele cu Android acum 7 ani

BlackBerry va lansa un nou smartphone, iar acesta va include o funcţie care există pe telefoanele cu Android din 2010. Este vorba de rezistenţa la apă şi praf. Primul telefon cu Android din lume care a beneficiat de această caracteristică a fost Motorola Defy, lansat în 2010. Noul model BlackBerry va fi certificat IP67.

 

Mai mult, spre deosebire de majoritatea modelelor BlackBerry de până acum, noul terminal nu va mai dispune de tastatură fizică. Potrivit TCL, compania care produce dispozitivele, smartphone-ul va oferi o autonomie de 26 de ore de utilizare mixtă.

Telefonul va fi lansat oficial în luna octombrie a acestui an. Deşi va fi un vârf de gamă, terminalul BlackBerry va avea un preţ mai mic decât cel al modelelor concurente de la Samsung sau Apple. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult