Vivo Apex 2019 ar putea fi primul smartphone complet lipsit de butoane şi conectori fizici

22.01.2019

Pregătit pentru lansare în mai puţin de o săptămână, Vivo Apex 2019 a primit deja teaser video oficial, lăsând câteva indicii despre noul design de carcasă.

Noul smartphone pare să păstreze designul cu cameră foto retractabilă introdus de primul model Vivo Apex, ecranul decupat după conturul carcasei urmând să fie complet lipsit de perforaţii sau „breton” tăiat la partea de sus.

Designul „curat” este preluat la nivelul întregii carcase, Vivo Apex 2019 fiind un telefon fără butoane fizice instalate pe lateral, sau conector USB-C la partea de jos. Probabil, pe lista trăsăturilor nedorite intră şi perforaţiile pentru casca audio, sunetul urmând să fie redat prin sticla ecranului. Tot sub sticla ecranului s-ar putea afla şi senzorul de amprente, poziţionat ceva mai jos.

În locul conectorului USB-C, încărcarea acumulatorului se poate face în mod wireless, o carcasă  acoperită cu sticlă sau material ceramic la partea din spate nepunând probleme în acest sens.

Din păcate, în lipsa unei confirmări oficiale a listei cu specificaţii, toate acestea sunt simple speculaţii. Producătorul chinez şi-a demonstrat însă apetitul pentru inovaţie şi concepte radicale de design, reţeta dovedindu-se a fi una de succes pentru companie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult