Xiaomi Black Shark 2 Pro, disponibil oficial în magazinele europene

09.10.2019
Xiaomi Black Shark 2 Pro, disponibil oficial în magazinele europene

Black Shark 2 Pro, cel mai puternic telefon pentru jocuri din oferta Xiaomi, ajunge oficial şi în oferta magazinelor europene. Lansarea este marcată cu un eveniment flash sale, doritorii care aleg să comande în ziua lansării primind un gamepad gratuit şi 50% reducere la achiziţionarea de accesorii selecţionate.

Dezvoltat prin contribuţia comunităţii de gaming, Black Shark 2 Pro vine înzestrat cu un ecran AMOLED de 6.39 inch. În timp de rata de împrospătare a imaginii este fixată la 60Hz, comenzile aplicate pe interfaţa touch sunt interpretate la viteza de 240 Hz, cu latenţe mult îmbunătăţite faţă de un smartphone convenţional. În plus, fanii jocurilor de tip shooter precum PUBG Mobile vor aprecia funcţionalitatea pressure-sensitive, care permite dozarea comenzilor în funcţie de presiunea exercitată pe suprafaţa ecranului.

La interiorul carcasei optimizată pentru disiparea optimă a căldurii se află o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 855+, cel mai puternic din oferta Qualcomm, ajutat cu o cantitate generoasă de memorie RAM şi stocare internă bazată pe formatul ultra-rapid UFS 3.0.

Chiar dacă nu oferă o capacitate record, acumulatorul de 4000 mAh este asistat cu tehnologie QuickCharge şi un adaptor AC capabil să furnizeze până la 27W prin cablul USB-C.

În urma campaniei flash sale desfăşurată până la ora 12 a după-amiaza zilei de joi, 10 octombrie, Xiaomi Black Shark 2 Pro va putea fi achiziţionat la preţul de 599 euro în varianta cu 8GB/128GB memorie şi 699 euro pentru modelul cu 12GB/256GB. Versiunile de culoare disponibile sunt Iceberg Grey, Shadow Black şi Gulf Blue.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult