Xiaomi lansează Mi Note 2 Special Edition, echipat cu 6 GB memorie RAM

11.07.2017
Xiaomi lansează Mi Note 2 Special Edition, echipat cu 6 GB memorie RAM

Anunţat în luna octombrie 2016, Xiaomi Mi Note 2 s-a dorit a fi o alternativă mai puţin costisitoare pentru Galaxy Note7, înzestrată cu ecran AMOLED curbat de 5,7”. Plusând cu dotări mai bune la un preţ similar, Mi Note 2 Special Edition oferă până la 128 GB memorie internă şi 6GB memorie RAM.

Având la bază un chipset quad-core Snapdragon 821 la 2,35 GHz, Xiaomi Mi Note 2 Special Edition poate fi comandat în ediţie cu 4GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă, respectiv la 6GB memorie RAM şi 128 GB memorie.Restul specificaţiilor rămân neschimbate: acumulator de 4070 mAh, cameră foto principală de 22,56MP cu detecţie de faţă şi blitz dual-tone, respectiv un sistem avansat de stabilizare electronică. Sub ecran a fost integrat un senzor de amprentă capacitiv, care nu este acompaniat de un buton fizic.

Mi Note 2 Special Edition  poate fi găsit în oferta magazinelor asiatice la preţuri începând cu 426 dolari, într-o singură variantă de culoare – negru. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult