Xiaomi Mi Note 3, dezasamblat – ce ascunde noul best-buy Xiaomi la interior

19.09.2017
Xiaomi Mi Note 3, dezasamblat - ce ascunde noul best-buy Xiaomi la interior

Disponibil pentru aproximativ 350 euro, Xiaomi Mi Note 3 este un phablet cu design foarte atrăgător şi performanţe competitive, date de folosirea unui chipset Qualcomm din gama mid-range ajutat cu nu mai puţin de 6GB memorie RAM.

Mi Note 3 este oferit în variante cu 64GB sau 128GB spaţiu de stocare, ambele dispunând de sistem dual camera (12MP+12MP) cu zoom optic 2X şi funcţie de stabilizare optică a imaginii.

Camera frontală de 16MP este asistată cu tehnologie Adaptable AI Beautify, pentru retuşarea automată a portretelor obţinute. Dotările care îl deosebesc de un produs cu adevărat high-end sunt ecranul de 5.5” limitat la rezoluţie 1080p şi chipsetul Snapdragon 660, care deşi oferă un nivel de performanţă confortabil nu se poate ridica la nivelul unei soluţii de top, cum este Snapdragon 835.

Carcasa de 7.6 mm grosime este realizată pe un şasiu metalic, cu rol de rigidizare şi disipare cât mai uniformă a căldurii generate de componentele interne. Cu greutate de 163 grame, aceasta adăposteşte un acumulator 3500 mAh, fixat de şasiul metalic folosind adeziv.

Dezasamblarea carcasei prin extragerea panoului aplicat la partea din spate necesită unelte specializate, însă procedura nu ar trebui să pună probleme unui tehnician experimentat. Interiorul  ascunde componente modulare fixate cu şuruburi, uşor de extras şi înlocuit.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult