Xiaomi pregăteşte Redmi Note 7S, un smartphone accesibil echipat cu un chipset puternic şi cameră foto de 48MP

16.05.2019
Xiaomi pregăteşte Redmi Note 7S, un smartphone accesibil echipat cu un chipset puternic şi cameră foto de 48MP

Redmi, brand-ul Xiaomi specializat pe modele smartphone cu preţ accesibil, va dezvălui în cursul zilei de luni cel mai bine echipat model din această gamă.

Deşi este încadrat la gama accesibilă, Redmi Note 7S vine cu acelaşi chipset Snapdragon 855 întâlnit şi la modelul de top Galaxy S10, ba chiar îndulceşte oferta şi cu o cameră foto de 48MP.

Informaţiile concrete despre acesta sunt deocamdată puţine. Ştim despre Redmi Note 7S că vine echipat cu o cameră foto duală. Cert este că Xiaomi a lăsat câteva indicii privind lansarea unui anume Redmi K20 în India. Nu este sigur dacă acesta este numele de cod pentru Redmi Note 7S, însă data de lansare este fixată pentru ziua de 20 mai.

Descris folosind expresia „flagship killer”, Redmi Note 7S ar putea să ajungă (sau nu) în pieţele europene, eventual preţ mărit pentru compensarea taxelor de import extracomunitar.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult