Xiaomi Redmi S2, versiunea low-cost a modelului Note 5 Pro, a fost prezentată oficial

10.05.2018
Xiaomi Redmi S2, versiunea low-cost a modelului Note 5 Pro, a fost prezentată oficial

Echipat cu tehnologii AI şi încadrat la un preţ accesibil, Redmi S2 ar putea deveni unul dintre cele mai bine vândute modele smartphone din oferta Xiaomi.

Motorizat de chipsetul Snapdragon 625, Redmi S2 este oferit cu cea mai recentă versiune de Android Oreo (8.1) şi interfaţa MIUI 9.

Livrat într-o carcasă metalică de tip unibody, noul smartphone dispune de ecran HD+ cu diagonală 5.99”, sistem dual camera (12MP+5 MP) la partea din spate şi cameră frontală de 16MP asistată cu tehnologii AI pentru optimizarea automată a pozelor selfie. Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente şi slot microSD pentru suplimentarea spaţiului de stocare.

Cumpărătorii vor avea de ales între două variante Redmi S2 – 3GB RAM/32GB stocare la preţ de 130 euro şi 171 euro pentru 4GB/64GB, ambele cu procesor octa-core la 2GHz şi disponibile în variantele de culoare Rose Gold, Champagne Gold, Platinum Silver. Din păcate, comenzile trimise magazinelor asiatice includ costuri suplimentare, asociate taxelor de import. Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind lansarea acestui model pentru pieţele de desfacere internaţionale.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult