Netflix nu va mai funcţiona pe anumite smart TV-uri Samsung şi media playere, începând cu 1 decembrie

Netflix nu va mai funcţiona pe anumite smart TV-uri Samsung şi media playere, începând cu 1 decembrie

Netflix anunţă retragerea suportului pentru anumite modele de televizoare Samsung şi media playere Roku începând cu data de 1 decembrie 2019, citând probleme de compatibilitatea cu hardware-ul de generaţie mai veche folosit de aceste dispozitive.

În mod predictibil, vestea nu pică tocmai bine pentru utilizatorii Netflix obişnuiţi să acceseze serviciile platformei de video streaming direct din meniul Smart TV al televizoarelor Samsung, nevoiţi acum să achiziţioneze un dispozitiv de redare separat.

Restricţiile anunţate de Netflix vizează televizoare Samsung prevăzute cu funcţie smart TV, produse între anii 2010 şi 2011. Este vorba de serii care includ litera C sau D în numele de model, indiferent de mărimea ecranului sau regiunea unde au fost comercializate. De regulă, numele de model poate fi găsit inscripţionat pe spatele televizorului.

De asemenea, sunt lăsate fără acces în platforma Netflix şi media playerele Roku din seriile XD, SD, 2100X, 2050X şi 2000C. În plus, toate dispozitivele care nu suportă modul auto-play pentru redarea automată a următorului episod dintr-un titlu selectat pentru vizionare pierd accesul pe Netflix.

Din fericire, lista dispozitivelor compatibile cu serviciile Netflix este una cuprinzătoare şi include produse relativ ieftine şi foarte bune, precum Google Chromecast.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult