Sony extinde gama de televizoare 4K HDR

31.05.2017
Sony extinde gama de televizoare 4K HDR

Sony anunţă noua serie de televizoare XE70, adresate celor care îşi doresc să se bucure de conţinut la calitate 4K HDR.  Seria XE70 se perzintă într-un design minimalist elegant cu ramă îngustă, finisaj de aluminiu şi soluţii inteligente de aranjare a cablurilor în spatele televizorului.

Echipate cu procesorul de imagine 4K X-Reality PRO, noile televizoare pot analiza segmente independente ale fiecărei scene, care sunt procesate prin intermediul unei baze de date speciale, focalizându-se separat pe textură, constrast, culoare şi contur pentru redarea unei imagini cât mai realiste. Tehnologia Motionflow XR păstrează fluenţa şi calitatea detaliilor în secvenţele rapide din timpul evenimentelor sportive sau a filmelor de acţiune.

Sony a dotat televizorul 4K HDR XE70 cu o serie de tehnologii unice de sunet. ClearAudio+ armonizează sunetul pentru o experienţă imersivă, asigurând astfel claritatea muzicii, a dialogului şi a efectelor fonice. Prin Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) sunt refăcute şi redate componentele sonore lipsă pentru un sunet amplu şi realist, ceea ce îmbunătăţeşte calitatea sunetului TV sau a clipurilor video de pe internet cu rezoluţie scăzută. Cinematic S-Force Front Surround asigură volumul şi time lag-ul potrivit, precum şi spectrul undelor sonore, folosind doar canalele laterale ale difuzoarelor, pentru redarea naturală a câmpurilor sonore tridimensionale.

Seria Sony XE70 4K HDR TV include o suită de caracteristici care îmbunătăţesc semnificativ experienţa TV. Wi-Fi-ul incorporat asigură accesul online, permiţând vizionarea filmelor pe Netflix sau Amazon Video, a conţinutului paginilor de video-sharing precum YouTube şi on-demand, dar şi navigarea pe Internet prin intermediul browserului Opera. Sony XE70 permite totodată streaming-ul de emisiuni de divertisment prin utilizarea reţelei wireless de acasă, fără cabluri în plus. Televizorul vine cu trei porturi USB amplasate convenabil pe fiecare parte, pentru accesarea contentului digital: muzică, clipuri video, sau o gamă largă de codec-uri de pe orice stick USB.

Seria de televizoare Sony XE70 4K HDR TV va fi disponibilă în Europa începând cu luna iulie 2017.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult