Carcasa SWORD, care va fi disponibilă pentru iPhone 8 Plus şi Pixel 2 XL, va putea detecta arme ascunse

08.06.2018
Majoritatea carcaselor de telefoane au un singur rol: să protejeze dispozitivele respective de lovituri şi zgârieturi. Uneori, însă, aceste accesorii sunt ieşite din comun. Un exemplu este SWORD, o carcasă de smartphone care poate detecta arme.
 
Dezvoltată de compania japoneză Royal Holdings, aceasta include un scanner 3D. Acesta poate fi folosit pentru a vedea dacă persoanele din jur (pe o rază de 40 de metri) au arme ascunse. SWORD include şi funcţie de recunoaştere facială, care poate compara feţe cu unele dintr-o listă de persoane căutate de poliţie. 

Carcasa va fi disponibilă pentru iPhone 8 Plus şi Pixel 2 XL. SWORD costă 950 de dolari, iar livrările către clienţi vor începe în 2019. Pentru serviciul de recunoaştere facială va fi nevoie de un abonament de 30 de dolari pe lună. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult