Cu acest endoscop pentru smartphone poţi scoate inelul scăpat în scurgere fără să chemi instalatorul

14.05.2018

Dacă doreşti să explorezi găuri şi spaţii greu accesibile din casă şi nu numai, acest gadget te va ajuta. Se numeşte Depstech 1200P Semi-rigid Wireless Endoscope. După cum indică numele „kilometric”, aceasta este o cameră montată în vârful unul cablu semirigid. Mai simplu, este un endoscop care se conectează wireless la dispozitive cu iOS sau Android.

 

Imaginile surprinse de camera cu senzor de 2 MP sunt redate pe ecranul telefonului sau al tabletei. În capătul cu camera al Depstech 1200P pot fi montate un cârlig sau un magnet. Astfel, sistemul poate fi folosit pentru a scoate, de exemplu, bijuterii scăpate în scurgeri sau în canalizare.

Depstech 1200P are un acumulator cu capacitate de 1.800 mAh şi cablu cu lungime de 5 metri. Dispozitivul costă 47 de dolari pe Amazon. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult