Dopurile pentru urechi, cu volum ajustabil, care îţi pot salva auzul

31.05.2017

Mulţi oameni neglijează o caracteristică importantă a corpului lor: auzul. O firmă a lansat dopuri pentru urechi la care poate fi reglat volumul. Practic, dacă te afli într-un loc prea zgomotos, cu ajutorul Knops poţi să auzi ce se întâmplă în jur la un volum acceptabil pentru tine.

Dispozitivele nu includ tehnologie avansată, ci un mecanism analog cu patru niveluri care pot fi schimbate prin mişcarea unor rotiţe. Dopurile sunt disponibile în două versiuni: cu inel din inox sau placat cu aur. 

Cel mai mare neajuns al acestor dispozitive este preţul. Modelul standard a costat, la preţ promoţional, 62 de dolari, iar cel cu inel auriu 117 dolari. Chiar şi aşa proiectul a fost finanţat cu succes pe Kickstarter, unde a strâns aproape 260.000 de euro. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult