Maşina de spălat Samsung Quick Drive, frigiderul Family Hub şi aspiratorul wireles POWERStick Pro – primele impresii de la IFA 2017 [HANDS-ON REVIEW]

Autori: Adrian Popa, Cătălin Niţu 01.09.2017

Samsung a prezentat, la IFA Berlin 2017, câteva electrocasnice interesante. Este vorba despre maşina de spălat Quick Drive, frigiderul Family Hub şi aspiratorul wireless POWERStick Pro. Am avut ocazia să interacţionez cu aceste aparate în cadrul expoziţiei.

 

Samsung Quick Drive promite să reducă timpul de spălare la jumătate faţă de maşinile de spălat obişnuite. Aceasta are o cuvă echipată cu o elice în partea din spate, cele două componente fiind rotite în sensuri diferite. Quick Drive beneficiază de funcţia de adăugare a hainelor după pornire şi dispune de o aplicaţie de mobil care poate controla maşina de spălat de la distanţă.

 

Family Hub, frigiderul lansat în urmă cu câteva luni, este acum compatibil cu Bixby. Acesta va primi suport pentru mai multe limbi pentru funcţiile de control vocal, iar parteneri precum LIDL şi Spotify vor lansa aplicaţii compatibile.

Samsung POWERStick Pro este un aspirator wireless cu puţine funcţii „smart”. Aparatul beneficiază de un motor de 150W, vine echipat cu două perii şi are un mâner mobil, care permite utilizarea în mai multe scenarii. Autonomia bateriei este de 40 de minute, iar Samsung a promis că va lansa accesorii pentru cei care au nevoie de performanţă mai bună.

 

Găsiţi mai multe detalii despre cele trei produse în clipul video ataşat.