Preţurile iPhone X în lume

Apple iPhone X este cel mai avansat smartphone prezentat de companie până acum. Totuşi, terminalul vine cu un preţ „piperat”.

 

Dacă în SUA cel mai ieftin iPhone x costă 1.000 de dolari, utilizatorii din alte ţări vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar. Noul iPhone x va avea cel mai mare preţ, de 1.390 de dolari, în Rusia. Urmează Uniunea Europeană cu o medie de 1.376 de dolari.

 

Alţi cetăţeni care pot achiziţiona telefonul la un preţ apropiat de cel din SUA sunt japonezii (1.018$) şi canadienii (1.080$).

Livrările noului smartphone Apple vor începe în luna noiembrie.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult