Umbrela care îţi protejează maşina de soare, ploaie şi grindină

15.08.2017

Pentru cei care doresc să îşi protejeze automobilul de intemperii, o firmă a lansat o umbrelă specială, numită Lanmodo Automatic Car Umbrella. Aceasta se ataşează pe plafon cu ajutorul unei ventuze şi a unor ancore elastrice care se prind de oglinzi şi de mânerele uşilor.

 

Umbrela pentru maşină poate fi deschisă şi închisă din telecomandă. Potrivit producătorului, dispozitivul rezistă chiar dacă pe el cade o cărămidă.

 

Lanmodo Automatic Car Umbrella este disponibilă în mai multe versiuni, iar deschiderea sa completă durează 8 secunde după ce a fost apăsat butonul de pe telecomandă. Instalarea pe maşină nu ar trebui să dureze mai mult de un minut.

Umbrela dispune de propriul încărcător de baterie pentru maşină, dar şi de unul pentru prize normale. Producătorul oferă şi o geantă specială pentru transportarea dispozitivului.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult