Xiaomi Amazfit, un nou smartwatch prevăzut cu receptor GPS

Xiaomi a prezentat un nou smartwatch adresat pasionaţilor de activităţi sportive, prevăzut cu funcţie de poziţionare GPS şi oferit într-o carcasă rezistentă la praf şi umiditate, beneficiind de certificare IP67.

Xiaomi Amazfit

Potrivit Xiaomi, noul Amazfit este primul smartwatch echipat cu un senzor GPS găzduit pe un chip realizat folosind procesul de fabricaţie pe 28 nm, mai eficient din punct de vedere al consumului de energie decât soluţiile folosite în mod uzual cu dispozitive mobile.

Produs încadrat la gama premium, Xiaomi Amazfit dispune de un cadran realizat din material ceramic, rezistent la zgârieturi şi uzură. Pachetul include o curea cu lăţime 22 mm, care poate fi schimbată de utilizatori alegând din oferta de curele opţionale viu-colorate.

Informaţiile sunt afişate pe un ecran circular cu diametru 1.34”, suportând rezoluţia 320x300 pixeli. Dispozitivul include acumulator de 200 mAh, capabil să ofere până la 35 ore de utilizare având disponibil receptorul GPS, sau până la 11.6 zile de funcţionare dacă ne limităm la folosirea funcţiei pedometru.

La interior, dispozitivul găzduieşte o configuraţie cu procesor dual-core la 1.2 GHz şi 512MB memorie RAM, ajutată cu 4GB spaţiu de stocare, conectivitate Bluetooth 4.0 LE şi WiFi. Xiaomi Amazfit include şi un senzor pentru monitorizarea pulsului, vizibil pe capacul din spate.

Disponibil deja la precomandă cu preţul 145 euro (126.79 euro prin folosirea cuponului GBAMAZFIT), Xiaomi Amazfit este compatibil cu orice dispozitiv Android sau iOS echipat cu aplicaţia Mi Fit.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat