Epson lansează iProjection, o aplicaţie pentru streaming video compatibilă cu laptopurile Chromebook

09.11.2016
Epson lansează iProjection, o aplicaţie pentru streaming video compatibilă cu laptopurile Chromebook

iProjection este o aplicaţie pentru laptopurile Chromebook, care permite studenţilor şi profesorilor să redea conţinut folosind proiectoarele Epson.

Aplicaţia permite profesorilor să se deplaseze în încăpere şi să partajeze conţinutul wireless, de la notebook-uri către întreaga clasă, prin intermediul proiectorului.

Cu ajutorul software-ului Multi-PC Projection şi aplicaţiei iProjection pentru Chromebook de la Epson, profesorii se pot conecta cu maximum 50 de dispozitive şi pot partaja conţinut de la maximum patru Chromebook-uri simultan. În acest mod, se încurajează experienţa colectivă de studiu.

Chromebook-urile devin încetul cu încetul cea mai bună o opţiune pentru şcoli şi profesori, iar pentru realizarea acestei aplicaţii Epson a colaborat cu mediul educaţional pentru a ne asigura că aceasta satisface nevoile de colaborare în clasă, la toate nivelurile”, a declarat Hans Dummer, director Visual Instruments, EMEAR. „Cu această aplicaţie, am dezvoltat o modalitate de a reda conţinutul de pe Chromebook-uri prin intermediul proiectoarelor Epson pentru a economisi timp şi pentru a permite afişări simultane de conţinut variat.”

Disponibilă gratuit, aplicaţia iProjection poate fi instalată pe dispozitive Chromebook, dar şi pe majoritatea dispozitivelor Apple care rulează iOS 4.2 sau o versiune superioară, respectiv dispozitive care rulează Android 2.3 sau o versiune mai nouă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult