Anker lansează Roav, un dispozitiv auto care proiectează informaţii în faţa şoferului pe un panou transparent

11.10.2016
Anker lansează Roav, un dispozitiv auto care proiectează informaţii în faţa şoferului pe un panou transparent
Anker, o companie cunoscută în special pentru bateriile externe şi încărcătoarele pentru smartphone-uri foarte apreciate pe care le produce, a lansat Roav, un dispozitiv auto capabil să afişeze informaţii pe un panou transparent, în faţa şoferului. 
 
Dispozitivul poate afişa hărţi pentru navigaţie şi informaţii despre apeluri, prin conectarea la smartphone-ul utilizatorului. 

În acest moment nu se cunosc prea multe detalii despre Roav, dar compania a lansat deja pagini dedicate de Facebook şi Twitter pentru produs. Se pare că pre-comenzile vor începe în noiembrie, iar preţul nu este nici el cunoscut. 

 
Un dispozitiv similar, numit Navdy, a fost lansat în urmă cu doi ani şi a intrat în producţie în urma unei campanii de crowdfunding încheiată cu succes. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult