Un alt sistem de frânare automată de pe o maşină a dat chix la o prezentare, după celebrul incident Volvo

24.05.2017
Un alt sistem de frânare automată de pe o maşină a dat chix la o prezentare, după celebrul incident Volvo

O prezentare Nissan, în care a fost subliniată o caracteristică importantă a noului model Rogue, s-a terminat dezastruos. Sistemul maşinii de frânare automată nu a funcţionat, iar SUV-ul a lovit-o pe femeia care juca rolul unui pieton.

 

Incidentul s-a petrecut la un eveniment Nissan din provincia Sichuan, China. Din fericire, femeia a scăpat cu răni uşoare.

 

via GIPHY

Modelul Nissan Rogue este echipat cu sistem Intelligent Brake Assist, care ar trebui să oprească automat maşina în cazul unei potenţiale coliziuni frontale. Acesta ar trebui să funcţioneze şi atunci când autmobilul merge cu spatele.

Printr-o situaţie similară a trecut în 2015 şi Volvo, când sistemul similar de pe unul dintre modelele sale nu a funcţionat şi a lovit două persoane în Republica Dominicană.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult