LG 360 CAM – aparatul foto care încarcă pozele direct în Google Street View

04.03.2016
LG 360 CAM - aparatul foto care încarcă pozele direct în Google Street View

Mulţumită unor dispozitive cum este şi LG 360 CAM, colecţia Google Street View de imagini cu vizualizare la 360° ar putea creşte spectaculos în perioada următoare, cuprinzând şi pozele încărcate de utilizatori din lumea întreagă.

Mult mai interesante decât pozele clasice, instantaneele la 360° obţinute folosind accesorii ca LG 360 CAM sunt interactive, utilizatorul putând schimba perspectiva de observaţie pentru a privi în orice direcţie. Mai mult, dacă realizăm un colaj de imagini la 360° succesive şi le postăm online, alţi utilizatori ai serviciului Street View ar putea lua parte la călătorii virtuale pe traseul descris de noi.

Certificată pentru compatibilitate deplină chiar de Google, LG 360 CAM permite încărcarea directă a imaginilor în Google Street View, fără procesare separată sau operaţiuni migăloase de editare.

LG 360 CAM

Din punct de vedere al specificaţiilor, 360 CAM este o cameră foto duală, cu senzori de imagine orientaţi către faţă şi spatele dispozitivului, respectiv cuplaţi unor lentile cu unghi de vizibilitate foarte mare. Imaginile rezultate au o rezoluţie de 16 MP şi surprind detalii din aproape toate direcţiile. Dispozitivul include acumulator de 1200 mAh şi un slot microSD cu suport pentru capacităţi de până la 2TB.

LG 360 CAM poate inclusiv să filmeze la 360°, înregistrările fiind însoţite de sunet surround cu format 5.1.

Momentan, LG nu oferă detalii privind disponibilitatea noului gadget în magazine şi preţul de achiziţie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult