VIDEO: Un cameraman „neprofesionist” s-a pierdut cu firea în timpul unui show

23.08.2020

Un cameraman care filma un show TV live din Spania a uitat cum stă treaba cu încadrarea şi a fost distras de decolteul uneia dintre tinerele atractive din platou. La un moment dat bărbatul i-a „tăiat” capul Patriciei Martinez, o jucătoare de fotbal care este şi un model cunoscut, şi s-a concentrat, făcând zoom, pe ceea ce avea aceasta de oferit de la gât în jos.

Este posibil ca tehnicianul de la cameră să nu fi ştiut că regia a mutat transmisiunea pe carul lui. Incidentul s-a petrecut în timpul programului Splah!, în care celebrităţi sunt antrenate de sportivi profesionişti apoi concurează împotriva acestora la diferite probe.

Cadrele de acest fel nu sunt acceptate de profesioniştii din televiziune.

Nu e singurul cameraman „fără ruşine”

În televiziune e o regulă, de multe ori nescrisă: oricât de provocatoare ar fi persoana din cadru nu concentrezi camera pe zonele „fierbinţi” ale acesteia.

Un cameraman brazilian a uitat, însă, în timpul unui program la care se uită şi copii, acest lucru. În timpul emisiunii Supertop tehnicianul de la cameră a făcut zoom pe posteriorul unui model până când tot ecranul a fost cuprins de acesta.

Clipul a fost încărcat pe YouTube cu titlul „Cameramanul nu are ruşine când vede ceva ce-i place”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult