Un model nigerian a refuzat un Mercedes primit de la un bărbat însurat

Un model nigerian a refuzat un Mercedes primit de la un bărbat însurat

Favour Philip, un model nigerian, a refuzat un Mercedes primit cadou de la un admirator, care este un bărbat însurat. Tânăra a declarat că are propria afacere şi că nu are nevoie de astfel de daruri.

 

„Nu aş răni o altă femeie, deoarece într-o zi voi fi şi eu în poziţia unei femei măritate. Aş fi supărată să ştiu că soţul meu mă înşală şi cumpără o maşină pentru cea cu care are o aventură”, a declarat Philip.

 

Favour a dăugat că nu a avut o relaţie cu bărbatul respectiv, care ar fi făcut orice pentru ca ea să devină amanta lui.

 

 

„Mi-am cumpărat prima maşină din afacerea pe care am fondat-o când eram studentă. Fiecare femeie are un potenţial uriaş; nu trebuie să se bazeze pe niciun bărbat”, a mai spus ea.

 

În clipul mai jos vedeţi exemple de daruri foarte scumpe pe care bărbaţii le-au oferit, de-a lungul timpului, femeilor pe care le admirau sau amantelor:

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult